Vokse din virksomhed og få dig selv

Vokse din virksomhed
En postal kontorist i Indianapolis gjort en opdagelse om hendes kunder og kolleger- og hendes egen natur.
En avis redaktionelle opkrævet at hendes gren havde “de rudest kontorelever i byen.” Degnen var vred.
“Jeg var uhøflig mennesker, fordi de var uhøflig til mig,” sagde hun. “Hvad går kommer rundt.” Så hun spekulerede på, hvad der ville ske hvis hun behandlet andre med høflighed. Ønsker at komme også?
Så gjorde hun en indsats for at komme til at kende kundens navne. Degnen begyndte at smile og spørge, hvordan de gør. Selv en mand, kendt for sin grouchiness i sidste ende blev en favorit kunde. Alle skriverne begyndte at gøre en indsats. Alle høstet en belønning af livsglæde.
Og det hele startede med en kvinde, der besluttede, at “Hvad går rundt kommer rundt” kan være gode nyheder.
Fader John Catoir
Tre minutter om dagen
Christophers
Det har taget mig mange år at lære en enkel lektion. Der er meget få ting i livet, som vi er i stand til direkte ændre. Vi kan ikke ændre vores kolleger, regeringen, vejret eller vores kunder. Vi kan ikke ændre vores ægtefæller eller vores børn. Hvis vi ønsker at ændre nogen af disse ting skal vi begynde ved at ændre os selv.
Hvis du arbejder i en organisation, er der formentlig medarbejdere som du ikke får sammen med såvel som du kan. Ingen tvivl om de irritere og irritere dig. Men har du holdt op med at overveje, hvad der kan ske hvis du behandlet dem forskelligt? Vil de reagere på du forskelligt og blive mindre irriterende og pænere folk? Måske er det værd at prøve, ikke forvente bare øjeblikkelige resultater.
Det er ofte let at bebrejde en anden for en situation, når vi er lige så at bebrejde os selv. Selv om en situation ikke er vores “skyld” er det stadig nok værd at ændre vores egen adfærd mod en anden hvis der vil producere en effekt, som vi ønsker. Selvom ændringen kun efterlader os føle bedre inden for os at vide, at vi har gjort hvad vi kunne gøre for at ændre tingene.
Hvordan behandler du dine kunder? Hvornår var sidste gang, du har sendt dem en enkel note at sige “Tak for din brugerdefinerede og støtte”, har du nogensinde sendt sådan en bemærkning? Hvordan ville du føle mod en leverandør, der har sendt dig sådan et brev?
Hvornår var sidste gang du bedt om dine kunder hvis der var noget, du kunne gøre for dem? Jeg mener ikke som en skjult budskab, som virkelig betyder “er der noget andet vi kan sælge dig.” Simpelthen og virkelig spørge hvis der er noget du kan gøre for dem uden at forvente noget til gengæld.
Vil nogle mennesker tager fordel? Sandsynligvis, men jeg er bange for, det er bare livet. Disse mennesker skulle altid drage fordel på nogle måde. Hvad er vigtigt er goodwill du generere blandt fleste af dine kunder. Hvis dine kunder føler, at du bekymrer sig om dem. de er langt mindre tilbøjelige til at skifte leverandør og det vil altid være billigere at holde eksisterende kunder end for at finde nye.
Hvorfor ikke bare prøve ideen med et par af dine bedste kunder og se hvad der sker?
Vokse dig
Den bedste rosenhækken er ikke ene med færrest tornene, men det, som bærer de fineste roser.
Jerry Van Dyke
Entertainer
Påskelilje princippet
kredit til Jaroldeen Asplund Edwards
Flere gange min datter havde ringet op for at sige, “Mor, du skal komme se påskeliljer, før de er over.” Jeg ønskede at gå, men det var en to-timers kørsel fra Laguna til Lake Arrowhead.
“Jeg vil komme næste tirsdag,” lovede jeg, lidt modvilligt på hendes tredje indkaldelse. Næste tirsdag oprandt kold og regnfuld. Stadig, jeg havde lovet, og så jeg kørte der. Da jeg endelig gik til Carolyns hus og krammede og mødt min børnebørn, jeg sagde, “glemme påskeliljer, Carolyn! Vejen er usynlige i skyer og tåge, og der er intet i verden bortset fra dig og disse børn, som jeg ønsker at se dårligt nok til at køre en anden tommer!”
Min datter smilede roligt og sagde: “Vi kører i dette hele tiden, mor.” “Nå, vil du få ikke mig tilbage på vejen indtil det rydder, og så jeg er på vej til hjem!” Jeg forsikrede hende. Jeg håbede du ville overtage mig til garage til at afhente min bil.”
“Hvor langt vil vi nødt til at drive?” “Bare et par gader,” sagde Carolyn. “Jeg vil køre. Jeg er vant til dette.”
Efter flere minutter, jeg var nødt til at spørge, “hvor skal vi hen? “Dette er ikke måde at garagen!” “Vi går til min garage den lange vej,” smilede Carolyn, “som påskeliljer.”
“Carolyn,” jeg sagde strengt, “venligst vende rundt.” “Det er okay, mor, jeg lover. Du vil aldrig tilgive dig selv hvis du går glip af denne oplevelse.” Efter omkring tyve minutter, vi drejede ind på en lille grusvej og jeg så en lille kirke. På den anden side af kirken så jeg en hånd-bogstaverne skilt, der læser, “påskelilje Garden. “Vi fik ud af bilen, tog et barns hånd, og som fulgte stien. Derefter, vi viste et hjørne af stien, og jeg kiggede op og gispede. Foran mig lå det herligste synet.
Det så ud som om nogen havde taget en stor moms af guld og hældte det ned over bjerget toppe og skråninger. Blomster blev plantet i majestic, hvirvlende mønstre-stor bånd og skår af dyb orange, hvid, citron gul, laks pink, safran og smør gul. Hver forskelligfarvede sort blev plantet som en gruppe, således at det svirrede og flød som sin egen flod med sin egen unikke farvetone. En charmerende sti sår gennem haven med flere hvilende stationer, victorianske træbænke og store bøtter tulipaner. Det gjorde ikke noget, at solen ikke var skinner der var fem acres af blomster!
“Men hvem har gjort dette?” Jeg spurgte Carolyn. “Det er bare en kvinde,” svarede Carolyn. “Hun bor på ejendommen. Det er hendes hjem.” Carolyn pegede på en velholdt A-frame hus, der lignede små og beskedne midt i al denne herlighed. Vi gik op til huset. På terrassen så vi en plakat.
“Svar på spørgsmålene jeg ved du spørger” var overskriften. Det læses:
50.000 pærer,
én ad gangen,
af en kvinde
to hænder,
to fødder,
meget lille hjerne.
begyndte i 1958.
Der var det: The påskelilje princippet. For mig var øjeblikket en livsændrende oplevelse. Jeg tænkte på denne kvinde, som jeg aldrig havde mødt, der mere end fyrre år før, havde begyndt en pære på en gang-at bringe hendes vision af skønhed og glæde til en obskur bjergtop. Stadig, bare plantning en pære i en tid, år efter år, havde ændret verden. Denne ukendt kvinde var for evigt forandret verden hvor hun boede. Hun havde lavet noget ubeskrivelig pragt, skønhed og inspiration.
Princippet om hendes påskelilje have lært er en af de største principper for fejring. Det vil sige, lære at bevæge sig mod vores mål og ønsker et skridt på en tid-ofte bare en baby-skridt ad gangen- og lære at elsker at gøre, lære at bruge ophobning af tid. Når vi formere små stykker af tid med små intervaller af daglige indsats, vil vi også finde vi kan udrette fantastiske ting. Vi kan ændre verden.
“Det gør mig trist, på en måde,” optaget jeg til Carolyn. “Hvad kan jeg har gennemført hvis jeg havde tænkt på et fantastisk mål fem og tredive eller fyrre år siden og havde arbejdet væk på det ‘en pære på et tidspunkt’ gennem alle disse år. Tænk på hvad jeg måske har kunnet opnå!”
Min datter opsummerede budskab i dag på sin sædvanlige direkte måde. “Start i morgen,” sagde hun. “Det er så meningsløst at tænke på de tabte timer af gårsdagens. Den måde at lære en lektie fest i stedet for en årsag til beklagelse er kun spørge, ‘hvordan kan jeg sætte dette til at bruge i dag?’ ”
Hvor mange gange har du udskyde din drøm om en skrive en bog, male et billede, lære et sprog, starte en forretning eller noget andet, som er din dybeste ønske, fordi det virkede skræmmende eller uopnåelige? Hvilken undskyldning har du brugt til at vente til en anden dag? Fortæller du dig selv, jeg vil starte:
Når børnene er vokset
I foråret
I sommeren
Efter college
Når du mister 10 lbs.
Hvornår får du 10 lbs.
Når du bliver gift
Når du får en skilsmisse
Når du har børn
Når du går på Pension
Hvor meget kan du opnå, hvis du starter i dag ved at gøre én ting mod din drøm? Ligesom påskelilje gartneren, hvis du planter et frø af din drøm hver dag, kan du oprette en varig liv quilt, der fører til din skæbne.
Der er ingen bedre tid end lige nu til at være lykkelig. Lykken er en rejse, ikke en destination. Så arbejde som du ikke har brug for penge. Kærlighed som du aldrig har været såret. Og dans som om ingen holder øje.
Hvis du ønsker at lysne en persons dag, videregive dette til nogen speciel.
Jeg vidste bare!
Jeg ønsker dig held og lykke
Stuart

3 tanker om “Vokse din virksomhed og få dig selv

 1. Svar
  Evan Ye - oktober 17, 2020

  You have brought up a very good details , thankyou for the post.

 2. Svar
  Shea Hogg - november 14, 2020

  I got good info from your blog

 3. Svar
  Conjuck - december 26, 2020

  Cheapest Propecia Uk shireeriexex cialis prices Shanymnasy Foto Levitra In Farmacia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen