Reglerne for hestevæddeløb – typer af Bet

Hvordan til at satse på hestevæddeløb og vind! Den første ting at forstå er, at i traditionelle hestevæddeløb væddemål, du er i direkte konkurrence med ‘bookmaker’ – den person eller det firma, der lægger odds. De vil have dine penge, og du vil deres. Hver enkelt bookmaker har en ‘oddsmaker’ – en person eller system, der skaber deres ‘bog’. I teorien en bog er struktureret således, at bookmaker ikke kan tabe – Hvem vinder kapløbet, odds er så struktureret garantere en fortjeneste at bookmaker.
De mest almindelige typer af hestevæddeløb væddemål er:-
Lige indsats (aka ‘Single’ eller ‘Vinde’). Dette er en satsning, at en bestemt hest vil vinde. For dette får du konkrete odds. Hvis dit valg vinder, så gør du får tilbage, beløbet af de odds du accepterede.
Placer en indsats. Dette er en satsning, at din hest vil afslutte enten første eller anden, og selvfølgelig har værre odds end en straight satsning.
Vis Bet. Dette er et bet at jeres hest vil afslutte enten første, andet eller tredje og selvfølgelig har værre odds end et Placér sats.
Kombination Bet. Denne indsats tillader dig at vælge mellem to og fire heste til at vinde i en bestemt rækkefølge. De kumulative odds på dette kan formere sig hurtigt, hvis du får det rigtige.
Pick 3 bet. Du skal vælge vinderne af tre på hinanden følgende løb. Dette er overraskende svært at gøre, som du skal vælge alle 3 før den første, der skydes i gang.
Pick 6 bet. Du skal vælge vinderne af seks på hinanden følgende løb, vælge alle 6, før den første, der skydes i gang.
Quiniela eller Reverse Forecast (UK) bet. Du kan spille på to heste at afslutte første og andet i et enkelt løb hvor ordren ligegyldigt – enten hest A er første og hest B er overgået, eller vice versa. For at satse siger du “$10 quiniela, nummer 3 og 7”. Hvis resultaterne af de første to heste er enten 3-7 eller 7-3, vinder du.
Perfecta / Exacta / lige prognose (UK) bet. Du vil vædde på to heste til at krydse målstregen i netop din valgte ordre. For at satse siger du “$5 Perfecta, 4-7.” Kun hvis hestene slutter vinder 4-7 du.
Trifecta / Tricast / diskant prognose (UK) bet. Ligesom en Perfecta, men væddemål på tre heste at krydse målstregen i netop din valgte ordre. At satse du sige “$10 trifecta tal 3,2 og 5.” Kun hvis de er færdig med 3-2-5 vinder du.
Superfecta bet. Det er rigtigt – du gættede det! fire heste til at krydse målstregen i den nøjagtige rækkefølge, du angiver. På www.supabets.com er vi helt ligesom denne ene.
Early Double. Kan du vælge vinderne af de første og anden løb af dagen, placere din satsning inden begyndelsen af den allerførste race. At satse du sige noget lignende “$5 daily double på 6 (din pick at vinde i det første løb) og 2 (din pick at vinde i det andet løb)”.
Jackpot bet. Ligesom i lotteriet, skal du vælge seks vindere i seks løb. Præmier varierer, men fordi oddsene er så ekstreme, de har tendens til at være meget store.
Akkumulator bet. En sekvens af indsatser af dit valg, hvor du ‘let it ride’. Du satser på flere racer, og gevinsten er bestået langs til den næste satsning i sekvensen. Hvis du får det rigtige, dette kan formere sig op til meget store summer ganske hurtigt, selv om endnu en forkert opkald vil betyde du mister alt. Ikke for sarte sjæle! (bundet eller annullerede løb er simpelthen fjernet fra akkumulatoren).
Fremtidige bet. I starten af hver hest racing sæson, vil du kunne få odds på en hest til at vinde en bestemt begivenhed på et senere tidspunkt, som du angiver. Odds du får er fast, så selv hvis de forkorte til alle andre som race tilgange, du stadig får de oprindelige odds du blev tilbudt.
I Det Forenede Kongerige, er indsatser gjort lidt forskelligt. Hvis du ønsker at placere vædde en hver måde på, du behøver at vide, at med 2 til 4 løbere du ikke placere væddemål. Med 5-7 løbere du kan satse på 1st og 2nd og vil vinde en fjerdedel odds. Med 8 eller flere løbere, du kan gå hele vejen til vise og vil vinde en femtedel odds.
For at komplicere tingene, handicap løb har forskellige regler – med 12 til 15 løbere kan du gå til Vis på en fjerdedel odds. Med 16 eller flere løbere kan du satse på 1., 2., 3. og 4. til en fjerdedel odds. Ikke nogensinde være bange for at bede om råd – bookmaker ønsker du at bette og vil forklare ant sigt du ikke forstår. Kontakt www.supabets.com for mere på Yankee indsatser og andre hestevæddeløb tips.

1 tanke om “Reglerne for hestevæddeløb – typer af Bet

  1. Svar
    Vicky Shireman - oktober 17, 2020

    You should take part in a contest for the most effective blogs on the web. I will suggest this web site!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen