Få styr på mobillån

Her vil jeg hjælpe dig med at få styr på hvad et mobillån i bund og grund er, helt fra hvordan du får det og hvad du skal orientere dig om, hvis du går med overvejelserne om at låne penge til ting du har brug for hurtigt.

Hvad er et mobillån

Et mobillån er et lån du hurtigt kan lave over mobilen ved at oprette det på nettet, det er meget udbredt blandt den danske befolkning at optage mobillån, det er ikke usædvanligt eller forkert at tage sådanne lån, da det er meget hurtigt at oprette og pengene er på din konto efter et par timer. Mobillån bliver ofte dømt som en dårlig ting da folk tager flere og flere for at betale et gammelt mobillån, det kan meget hurtigt gå galt renterne på et mobillån ofte er meget højere end et normalt forbrugslån i banken, grunden til at de har højere gebyrer og renter end banken er fordi de stiller ingen spørgsmål, de har ikke brug for en sikkerhed.

Sådan opretter du et mobillån

Mobillån er lavet fordi de er meget nemme og hurtige at oprette, det tager ikke lang tid fra du har fundet det du gerne vil have til at du er godkendt og har pengene. Det er meget simpelt at oprette et, det kræver dog at du har internet, du skal åbne en browser og søge efter mobillån, kviklån. Når du har fundet det lån du gerne vil have, skal du indtaste nogle informationer på hjemmesiden for at de kan indbetale pengene på din konto, når du har afsluttet det og er blevet godkendt, så vil pengene typisk blive overført til dig i løbet af 2 timer, alt efter hvor højt beløb det er du skal låne.

Renter

Renterne er normalt højere end bankens da et firma som udbyder mobillån, ikke har brug for en sikkerhed såsom at du har en bil, et hus at ligge i pant, hvis uheldet skulle være ude og du ikke kan betale af på dit lån. Man kan også have en kautionist til at stille en sikkerhed for dig, som gør at hvis du ikke betaler ville regningen falde til dem. Det er meget forskelligt fra firma til firma hvor høje deres renter og gebyrer er, du skal ALTID undersøge flere forskellige låneudbydere for at finde det mobillån som passer bedst til dig, du skal aldrig bare tage den første der popper op som resultat efter en hurtig google søgning.

Gebyrer

Gebyrer ved et mobillån er ofte en engangsbetaling når du opretter lånet, det varierer lidt med hvor højt beløbet er, men det er som regel 250 kr. plus minus 50 kr.

I nogle tilfælde er det set at nogle låneudbydere har et fast beløb du skal betale hver måned for at have lov til at have et lån hos dem, dette skal du passe på med fordi hvis beløbet er 250 kr. i oprettelsesgebyr løber det hurtigt op i mange penge det koster at have lånet hvert år.

Rul til toppen