Event Catering; Den mest Primitive Form for komfort

Nancy overveje ikke selv at være kræsen. Hun var bare forsøger at spise en sund kost, som omfattede urteteer. Problemet var; da hun deltog i seminarer og workshops, en hyppig del af sit job, hun altid blev tilbudt kaffe i pausen og sjældent, hvis nogensinde, hendes valgte drik. Selv når hun medbragt sit eget urte teposer, kunne spillestedet aldrig synes at have tillid til at levere kogende varmt drikkevand for at afslutte infusionen.

Kostbehov dine delegerede kan være meget kompliceret. Du kan have at beskæftige sig med veganere, vegetarer, fruitarians, dem på en rå fødevarer kost, dem med møtrik allergier, hvede intolerance, mejeri intolerance og, hvem ved, måske den lejlighedsvise kødædende. Det er selvfølgelig usandsynligt, at du vil producere maden jer; men det er vigtigt, at du har en metode til at holde en præcis registrering af disse oplysninger at videregive til din cateringfirmaer.

Hvis dit valgte sted ikke giver catering direkte, vil de sandsynligvis kunne anbefale et par virksomheder med et godt omdømme.

Vælge en catering-firma til at hjælpe dig kan være et behageligt job som dem, der er stolte af deres track record vil insistere på, at du prøve produktet, før du foretager din bestilling.

For længere workshops og events skal du give mindst ét måltid. Selv om maden skal være nærende og interessant, forsøge at sikre, at det ikke er for tung på kalorierne kan ellers du miste halvdelen af din målgruppe til siesta tid. Tage råd fra jeres restauratøren, bør de kunne foreslå en række menuer, der vil være passende. Når du videregiver oplysninger om særlige kostbehov, Sørg for, at disse retter omhyggeligt er mærket som de har tendens til at være velsmagende og interessant i modsætning til traditionelle buffet mad og forsvinder ind i de forkerte maver.

Selvfølgelig hvis du kører en mindre begivenhed, behøver ingen af dette genere dig. Forkert! Der er lige så meget potentiale for drama med kaffe og småkager. Dem med allergier og intolerans vil stadig have sult kvaler, så frugt, møtrik-fri, hvede gratis snacks og et godt udvalg af drikkevarer bør være tilgængelige. Ren, kogende varmt vand for dem, som bringer deres egen særlige brygger, kaffe, koffeinfri kaffe, sort te, urtete og frugt teer er minimumskravene hvis du ønsker at imponere. Heldigvis vil mest veludstyrede spillesteder have en drink dispenser betjener næsten alle krav.

Du kan få ingen ekstra stjerner for at få catering lige, men få det galt og dit arrangement vil være et ar på folks erindringer.

Spørg Nancy og hun vil diske op med dig med utallige historier om fattige forplejning oplevelser, lunken, beskidt vand serveret i en kaffe plettet pot, af servering personale, der undlader at forstå hendes krav og, værst af alt, for at være helt ignoreret, fordi hun ikke vil acceptere den standard kop kaffe. Spørge hende om seminarer og hun er i bedste fald vag.

1 tanke om “Event Catering; Den mest Primitive Form for komfort

  1. Svar
    Chong Bonano - oktober 17, 2020

    Regards for helping out, superb information. “If at first you don’t succeed, find out if the loser gets anything.” by Bill Lyon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen