Bootstrap finansiering din vej til forretningssucces

Har du brug at starte eller udvikle din forretning, men har lidt penge? Før du ser til banker og lignende finansieringskilder, hvorfor ikke bootstrap din vej til forretningsmæssig succes?
En bootstrap er en lille løkke af læder eller andet materiale, der er fundet på øverste bagsiden eller siderne af en boot. Formålet med bootstrap er at hjælpe dig med at trække din boot.
I erhvervslivet, er bootstrapping kommet til at betyde at hjælpe sig selv uden at søge uden for hjælp. Det betyder, at bruge dine egne ressourcer til finansiering, fremme og udvikle din virksomhed.
Her er nogle måder at finansiere din egen forretning ved hjælp af dit eget initiativ og afhængigt af mindre på uden for bankfinansiering.
1. operere en hjemme-baseret virksomhed
Driver din virksomhed hjemmefra kunne spare dig en formue. Først og fremmest, eliminere du omkostningerne til dyre kommercielle udlejning, pendling, osv.
Så godt ville din business brug af hjem udgifter være fradragsberettiget for indkomstskatten formål. Da dit hjem er din base af operationer, vil din rejse og automotive udgifter fra dit hjem til klienter være fradragsberettiget.
2. Accepter kreditkort
I stedet for finansiering tilgodehavender og antager risiko til uerholdelige fordringer, hvorfor ikke acceptere kreditkortbetalinger?
3. slip skib produkter
I stedet for finansiering og strømpe lageret selv, overveje drop shipping.
Med drop shipping, når du foretager et salg kontakte du fabrikanten eller autoriseret distributør, der skibe produktet til kunden sammen med din faktura og forsendelsesetiketten. Fordele omfatter ingen opmagasinering, forsendelse eller lageromkostninger.
4. Brug din kundes penge
Sælger medlemskaber, er abonnementer, gavekort og coupon bøger blot et par måder til at få dine kunder til at betale upfront. At opnå forskud indbetalinger og skruer fra dine kunder kan hjælpe finansiere din virksomhed operationer og reducere eller eliminere behovet for bankfinansiering.
5. licenser
I stedet at finansiere fremstilling og markedsføring af din opfindelse, som kan koste millioner af dollars, før du har din første salg, hvorfor ikke licens det til en virksomhed med den nødvendige ekspertise og kapital? Du vil derefter modtage royalties til gengæld for din idé.
6. andre Bootstrap finansieringsordninger
Aggressivt kontrolomkostninger, byttehandel, få udvidet betingelser fra leverandørerne, fastlægge strenge kredit og samling politikker og procedurer, leje eller leasing i stedet for at købe udstyr, købe brugt udstyr i stedet for nye, sælge overskydende beholdning og udstyr, få gratis reklame i stedet for at betale for reklamer, og gøre hvad der ellers er nødvendigt for at generere cash flow og overskud.
På disse måder og mange andre ikke er nævnt her, kan du muligvis starte og vokse din virksomhed succes med meget begrænset kapital. Således vil du undgå at skulle få dyre gæld eller egenkapitalfinansiering.
Mange, der var ude af stand til at opnå finansiering fra andre kilder har med held initialiseres vej til forretningssucces.

1 tanke om “Bootstrap finansiering din vej til forretningssucces

  1. Svar
    Skye Ebaugh - oktober 17, 2020

    Hello, i think that i saw you visited my site thus i came to “return the favor”.I am trying to find things to improve my site!I suppose its ok to use some of your ideas!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen